Endless Space Collection Humble Store'da Ücretsiz

13.09.2019 06:16 Gazali Çetinkaya

 
Endless Space Collection Humble Store'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Oyunu ücretsiz olarak almak için ilk olarak buraya gidin, "Get the Game" yazan yeşil tuşa basın ve devamındaki talimatları izleyin. İşlemi tamamlandıktan sonra mail adresinize gelecek kodu Steam üzerinden aktif edebilirsiniz. Endless Space Collection 14 Eylül Türkiye saati ile 20:00'a ya da stoklar tükenene kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra oyun sizde kalacak.

Amplitude Studios tarafından geliştirilen Endless Space 2012 yılında çıkmış olan bir bilim kurgu 4X strateji oyunu. Endless Space Collection ana oyun ile birlikte oyuna yeni bir ırk, yeni birimler, istila mekanikleri, yapay zeka iyileştirmeleri, elden geçirilmiş gemi tasarımı arayüzü ve daha fazlasını ekleyen Disharmony genişlemesini içeriyor.   

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler