Endzone - A World Apart Oynanış Fragmanı

25.02.2020 16:57 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Assemble Entertainment ve WhisperGam, Endzone - A World Apart için ilk oynanış fragmanını yayınladı.

Gentlymad Studios tarafından geliştirilen Endzone - A World Apart kıyamet sonrası bir dünyada geçen hayatta kalma şehir kurma oyunu.
 
2021 yılında terörist grupları dünyanın her yerindeki nükleer santralleri havaya uçurdu ve dünyayı kaosa sürükledi. Hayatta kalmayı başaran insanlardan sadece bir kısmı Endzones adı verilen yer altı tesislerine kaçmayı başarabildi. Bu olaylardan 150 yıl sonra insanlık senin önderliğinde tekrar yer yüzüne çıkmaya hazır.
 
Radyoaktivite, kirli yağmur ve ekstrem iklim değişiklikleri ile dolu bir dünyada lider olarak değerinizi kanıtlamaya çalışacaksınız. 
 
Endzone - A World Apart bu ilkbaharda PC için çıkacak. 
 
Daha fazla bilgi için Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
store.steampowered.com/app/933820/Endzone__A_World_Apart
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Endzone - A World Apart Platformlar: PC Geliştirici: Gentlymad Studios Dağıtıcısı: Assemble Entertainment, WhisperGames Tür: hayatta kalma şehir kurma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler