Enslaved'in Devam Oyunu Şimdilik "İptal"

22.09.2011 22:04 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz sene çıkan ve iyi bir oyun olmasına rağmen malesef fazla bir satış rakamı elde edemeyen oyunlardan Enslaved'e Ninja Theory bir şans daha vermek istiyordu. Geçmiş röportajlarda Enslaved'in devam oyunu hakkında konuşan yetkililerden, oyunu bekleyenlere kötü bir haber geldi. Enslaved'in resmi olarak duyurulmamış olan devam oyunu, şimdilik rafa kalktı.
 
     Ninja Theory'den Tameem Antoniades, Edge'ye verdiği röportajda Enslaved hakkında konuştu. Antoniades, "Enslaved daha iyi olabilirdi." açıklamasını yaptı. Devamında ise Antoniades, "Eğer daha iyi sonuçlar elde etseydik, şuan bu hikayenin devamı için çalışıyor olurduk. Fakat malesef Enslaved'in şansı denk gitmedi. Şuan DMC'ye yoğunlaşmış durumdayız. Ekibi ikiye bölmek işleri yavaşlatır. Böyle bir şey şimdilik istemiyoruz." şeklinde konuştu.
 
     Enslaved için son açıklanan satışlar 730.000'i gösteriyordu. Ninja Theory, Devil May Cry serininin yeni görünümüyle 2012'de karşımıza çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler