Enslaved'in E3 2010 Videosu Yayınlandı

07.06.2010 23:36 Alkan Adakaner


 
     E3 fuarı gelmeden oyunların videoları yayınlanmaya başladı. Sanırım geliştiriciler E3'teki yoğun programda oyunlarının gözden kaçabileceğini düşünüyor. 
 
    Erken düşen videolar arasında Heavenly Sword'un geliştiricisi Ninja Theory'nin yeni oyunu Enslaved de bulunuyor. Oyunun bu videosunda da ana karakterlerimiz Trip ve Monkey'i görüyoruz. Video'da göze çarpan şey Monkey'in bu su kayağına binmiş olması. Bir de Trip'in sadece bulmaca çözmediği ve robotlara karşı savaştığını da görüyoruz.
 
    Oyunun bu videosunun sonundan da anlaşılacağı gibi Namco Bandai'nin yayınlayacağı Enslaved Ekim 2010'da piyasaya çıkacak.





 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 1 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 2 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 2 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler