Enslaved'in Resmi Sitesi Açıldı

27.04.2010 12:06 Ersin Kılıç


 
     Duyurulduğundan beri sadece ekran görüntüleri ile belli dönemlerde ortaya çıkan ve dün yayınlanan yeni ekran görüntüleri ile bir kez daha gündeme gelen Enslaved'in resmi sitesi de açıldı.
 
     Ninja Theory imzasını taşıyan Enslaved'in açılan resmi sitesinde küçük bir teaser'a yer verilmiş. Bu teaser'da oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Monkey'i bir hücrede görüyoruz ve karakter için "insanlığın" umudu ifadesi kullanılmış.
 
     Oyunun resmi sitesinde asıl önem teşkil eden ise bir geri sayım bulunması. Bu geri sayım sonucunda ise oyuna ait ilk tanıtım videosunu görebileceğiz. Geri sayımın tamamlanmasına ise an itibari ile 13 gün 4 saat kalmış. Namco Bandai'nin dağıtımını yapacağı Enslaved, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. Yeni videosunu göreceğimiz oyunun asıl patlaması ise muhtemelen E3 2010'da olacak.
 
     Oyunun resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler