Enslaved'in İlk Videosu Yayınlandı

08.05.2010 10:36 Alkan Adakaner


     Uuzun zamandır ekran görüntüleri ile karşılaştığımız Enslaved'in ilk videosu sonunda yayınlandı. 3. ve 4. dünya savaşları sonrası perişan haldeki New York'ta hayatta kalmaya çalışan Monkey ve Trip adındaki iki karakterimizin bulunacağı oyunda robotlara karşı büyük bir mücadeleye girişeceğiz.
 
     Tabi ki tek düşmanımız robotlar değil, harabeler içinde Prince of Persia benzeri atlayışlar yaparak amacımıza ulaşmaya çalışacağız. Co-op desteği bulunmayacak oyunda sadece Monkey'i yönetmemize izin veriliyor. Trip ise bazı bulmacalarda bize yardımcı olacak. Tabi bu iki karakterin yardımlaşması çok önemli zira videoda Trip'in de söylediği gibi her şey "Ben ölürsem, sen de ölürsün" mantığıyla yürüyecek.
 
    Heavenly Sword'un yapımcısı Ninja Theory tarafından geliştirilen oyun Unreal Engine 3 kullanılarak Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler