Epic Games Başkanı iPad'den Çok Etkilendi

28.01.2010 15:55 Alkan Adakaner

                    
 
  Gears of War gibi bir serinin geliştiricisi ve aynı zamanda Unreal Engine gibi piyasada en çok kullanılan oyun motorlarından birisini yapmışsanız oyun dünyasında herkes size fikrinizi sorar.
 
Epic Games başkanı Mark Rein'e iPad hakkındaki fikirleri sorulmuş ve o da şu şekilde yanıtlamış "iPad'e  gerçekten hayran kaldım. Malzemelerin kalitesi çok iyi. Ekran kalitesi inanılmaz ve uygulamalar da harika."
 
Ayrıca Rein, iPad'deki oyunların demolarından da çok etkilendiğini ve kısa bir süre içinde böyle oyunlar yapılmasının kendisini şaşırttığı da sözlerine ekledi.
 
iPad'in "oyunlar için harika bir platform olacağını düşündüğünü" de söyleyen Epic Games başkanı bakalım bu platformda oyun geliştirmek ne gibi girişimlerde bulunacak.
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler