Epic Games, Fall Guys Geliştiricisi Mediatonic'in Ana Şirketi Tonic Games Group'u Satın Aldı

02.03.2021 21:38 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Tonic Games Group'u satın aldığını duyurdu.
 
Tonic Games Group, Fall Guys geliştiricisi Mediatonic'in ana şirketi. Ayrıca The Irregular Corporation ve Fortitude Games'i bünyesine barındırıyor. 

Mediatonic, satın almayla ilgili olarak bazı merak edilen soruları yanıtladı.

Fall Guys her yeni sezon ile birlikte yeni içerikler ve özelliklerle genişlemeyi sürdürecek. Steam üzerinden satın alınabilir olmaya ve Steam'de güncelleme almaya devam edecek.
 
Epic Games, Psyonix'i satın aldıktan yaklaşık bir buçuk yıl sonra Rocket League oynaması ücretsiz olmuştu. Fall Guys da oynaması ücretsiz olacak mı sorusuna "Şu anda duyurulacak bir şey yok" yanıtı verildi.
 
Neden Epic Games'i seçtikleri sorusuna ise Mediatonic, Epic Games ile birçok ortak yönlerinin olduğunu ve aynı hedeflerin çoğunu paylaştıklarını belirttiler. Aynı ekip olarak kalmaya devam edecekler ve Epic Games'in gücü sayesinde oyunun daha iyi bir seviyeye çıkarabilecekler. Gelecekte yeni oyunlar yapmak için de çok heyecanlı olduklarını da ifade ettiler.
 
Fall Guys PlayStation 4 ile PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox One ile Switch versiyonları bu yaz çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler