Epic Games GDC Fuarında Yeni Bir Proje Duyuracak

Yeni IP'nin nasıl bir oyun olacağı merak konusu oldu.
24.12.2010 19:11 Levent Polater

 
    Bu nesilde Gears of War serisi, Project Sword, Unreal Tournament ve Shadow Complex gibi üstün yapımlar ile meşgul olan Epic Games'in duyuracağı yeni bir projesi (IP) var.
 
    EGM'nin son sayısına röportaj veren Cliff Bleszinski, Epic'in en yeni projesi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. 2011'in başlarında duyurulacağı söylenen bu yeni proje için "Herkesin gözü GDC'de olsun" diyen Bleszinski, bu projede Prototype'ın şef tasarımcısı Eric Holmes'un çalıştığını söyledi. Bleszinski, projenin fikrinin kendisinden çıktığını söylerken, bunu Holmes devraldıktan sonra daha çok artık onun projesi olarak yürütüldüğünü söylüyor.
 
   Holmes'ın açık dünya oynanışı konusunda deneyimli olması acaba yeni projenin de bu yönde mi olacağı sorusunu akıllara getiriyor. İyisi mi kafa yormak yerine GDC'yi bekleyelim. GDC fuarı 28 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler