Epic Games Japonya Şubesini Açıyor

24.03.2010 12:32 Alkan Adakaner


 
     Epic Games'in duyurusuna göre 15 Nisan'da Japonya'da yapılacak resmi basın toplantısı ile firma yeni şubesini açacak.
 
     Firmanın CEO'su Tim Sweeney ile birlikte şu sıralar Electronic Arts için Unreal Engine 3 ile geliştirilen bir oyun üzerinde çalışan Goichi Suda (Suda 51) da konferansta olacakmış.
 
     Epic Games'in baş tasarımcısı Cliff Bleszinski, Japonya'ya gitmeyecek olsa da dijital yollarla dinleyicilere hitap edecek.
 
     Unreal Engine 3'ü Japonya pazarında daha iyi tanıtmak ve firmalara destek vermek amacıyla kurulacak olan bu şube ile birlikte Unreal motoruna Japonca dil desteği de gelecek.
 
   Bu oyun motoru daha önce Japonya kökenli Square-Enix'in The Last Remnant ve Mistwalker'ın Lost Odyssey adlı RPG oyunlarında da kullanılmıştı.
 
     Özellikle görsel ve diğer teknolojiler konusunda Batılı geliştiricilerin çok gerisinde kalan Japon firmalar Unreal Engine 3 desteği ile daha kaliteli işler çıkarabilir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler