Epic Games: "Loot-Box Konusunda Eskisinden Daha Şeffaf Olacağız"

10.08.2019 03:00 Nursema Emre

 
Neredeyse 2-3 yıldır dünyanın gündemine oturan ve kimi ülkelerde kumar kabul edilme noktasına kadar tartışma konusu olan 'loot-box' hengamesinde şirketlerin etekleri tutuşmuşa benziyor.
 
Geçtiğimiz haftalardan beri Sony, Microsoft ve Nintendo cephesinden konuyla ilgili tedbirli açıklamalar gelmiş, şirketler oyunlarındaki loot-box içerikli kart paketi, sandık gibi öğelerdeki oranların kesinlikle açıklanacağının sözünü vermişti.
 
Bu furyaya Epic Games de dahil oldu ve gelecekte Fortnite da dahil olmak üzere geliştirdikleri bütün oyunlarda loot-box içerisinden nadir veya özel öğelerin çıkma oranının şeffaf bir biçimde açıklanacağını garanti etti.
 
İşte resmi açıklama:
 
"Bu haftanın başlarında, Psyonix'teki ekip, bu yılın ilerleyen saatlerinde Rocket League'de kasalara benzer bir değişiklik yaptığını açıkladı. İleride, tüm Epic Games oyunlarında oyuncuların yapacağı mikro ödemelerde aynı şeffaflığı taahhüt ediyoruz. ” 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler