Epic Games Mağazasının Yol Haritası Kullanıcı İncelemeleri, Mod Desteği ve Daha Fazlasını İçeriyor

17.03.2019 22:05 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, dijital oyun mağazası Epic Games Store'un yol haritasını trello.com üzerinden paylaştı.

İlk olarak şu ana kadar eklenmiş özelliklere bakacak olursak bunlar bölgesel fiyatlandırma, ön yükleme, çevrimdışı modu, koleksiyonlar ve paketler, ücretsiz oyun bildirimi ve arama sekmesi.

Önümüzdeki bir - üç ay içinde eklenmesi planlanan özellikler oyun türüne göre arama yapabilme ve etiket, çevrimdışı modun iyileştirilmesi, yazılım kurma yönetiminin revize edilmesi, video barındırma, mağaza sayfasının yeniden tasarlanması, iyileştirilmiş indirilebilir içerik desteği - çoklu stok kodu, bulut depolama, eklenti satın alma çekleri ve iyileştirilmiş yama boyutları.

Önümüzdeki dört - altı ay içinde eklenmesi planlanan özellikler kullanıcı incelemeleri, istek listesi, haber akışı ve oyunları takip edebileceğiniz iyileştirmeler, oyuncuların paketin bir kısmına sahip olup olmamasına göre fiyatlarının dinamik olarak ayarlanması, ek ödeme seçenekleri, ek para birimleri, oyuncuların bir oyuna ne kadar zaman harcadığını gösteren bir sayfa, oyunlar için mod desteği, oyun içi overlay desteği ve kütüphane iyileştirmeleri.

Son olarak uzun vadede 6 ay ve sonrası için eklenmesi planlanan özellikler ise başarımlar, alışveriş kartı, doğrudan operatör faturalandırması ve sosyal revize.  

Epic Games Store yol haritasına siz de buradan göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler