Epic Games, Rocket League Geliştiricisi Psyonix'i Satın Aldı

01.05.2019 23:54 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Rocket League geliştiricisi Psyonix'i satın aldığını resmi olarak duyurdu.

Psyonix tarafından belirtilene göre bu satın alma "geliştirici stüdyonun oyuncu topluluğuna daha büyük ve daha iyi şekillerde hizmet etmesini" sağlayacak. Ayrıca bu yılın sonlarına doğru Rocket League Steam'den kaldırılarak Epic Games Store'a taşınacak. Steam'deki mevcut kullanıcılar için oyun desteklenmeye devam edecek.
 
Soru & Cevap: 
 

Bu, Rocket League için ne anlama geliyor?

"Kısa vadede, hiçbir şey değişmeyecek. Bizimle olduğunuz sürece, Rocket League'e yeni özellikler, yeni içerikler ve oyunu oynamanın yeni yollarını sunan güncellemeler yayınlayacağımızın sözünü veriyoruz.

Uzun vadede, Rocket League'i Epic Games Store'a getirmeyi ve oyunu daha önce kendi başımıza yapamayacağımız şekilde büyütmek için yeni ilişkilerimizden yararlanmayı umuyoruz. Rocket League'i yeni kullanıcılara daha fazla destekle getirmenin herkes için kazanç sağlayacağına inanıyoruz."
 
Bu, oynanışın farklı olacağı anlamına mı geliyor?

"Hayır."
 
Bu, Rocket League eSpor ekosistemi için ne anlama geliyor?

"Bunun Rocket League eSpor ekosistemi için harika bir hamle olduğunu düşünüyoruz çünkü potansiyel erişimimizi ve kaynaklarımızı önemli ölçüde arttırabileceğiz, tıpkı oyunun kendisinde yapacağımız gibi. Gelecek eSpor planlarımızı gerçekten çok heyecan verici bulacağınıza inanıyoruz, özellikle yakın gelecekte. 21 - 23 Haziran tarihlerinde Newark, New Jersey'de Prudential Center'da düzenlenecek Rocket League Şampiyonluk Serisi (RLCS) finalleri ile 7. sezonumuz büyük bir heyecanla sona erecek."
 
Psyonix ekibine ne olacak?

"Biz her zaman olduğu gibi aynı ekibiz fakat artık arkamızda Epic Games'in gücü ve deneyimi de var."
 
Ve son bir şey daha...

"Rocket League'in başarısı siz ve topluluğumuz olmadan olmazdı. Psyonix'i desteklemedeki sadakatiniz, heyecanınız ve yaratıcılığınız bize şu anda olduğumuz kişi olmamıza yardım etti ve gelecek yıllar boyunca bize yardım etmenizi umuyoruz. En içten teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler