Epic Games Store Açıldığından Bu Yana 2.140 Dolar Değerinde Ücretsiz Oyun Verdi

17.05.2020 21:03 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games'in dijital oyun mağazası Epic Games Store Aralık 2018'de açıldığından bu yana ilk başta iki haftada bir ve daha sonra her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar verdi ve şimdiye kadar verdiği oyunların sayısı ve değeri oldukça etkileyici.

PCGamesN sitesinin yapmış olduğu hesaplamaya göre, Epic Games Store şimdiye kadar 108 ücretsiz oyun verdi ve bu oyunların toplam değeri 2.140,94 ABD Doları.

Verilen oyunlar arasında For Honor, Mutant Year Zero: Road To Eden, Inside, Celeste, Batman: Arkham Collection, Metro 2033 Redux, SOMA, Darksiders Warmastered Edition, Darksiders 2 Dethinitive Edition, Kingdom Come: Deliverance, Assassin's Creed Syndicate, Watch Dogs, World War Z, Just Cause 4 ve Grand Theft Auto V yer alıyor.

Bu haftanın oyunu Grand Theft Auto V: Premium Edition'ı 21 Mayıs'a kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Henüz resmi olmasa da söylentiye göre sonraki üç ücretsiz oyun Civilization VI (21 Mayıs), Borderlands: The Handsome Collection (28 Mayıs) ve Ark: Survival Evolved (4 Haziran).

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 14 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 34 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler