Epic Games Store Artık OpenCritic İncelemelerini Gösteriyor

15.01.2020 15:43 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games'in dijital oyun mağazasına OpenCritic incelemeleri eklendi.
 
Artık bir oyunun sayfasına tıkladığınızda aşağıdaki kısımda oyuna ait incelemeleri ve verilen puanları bulabilirsiniz.
 
Mağaza üzerinde sadece üç incelemenin özeti, puanı ve genel puan ortalaması bulunuyor. Bu incelemeler genellikle IGN, GameSpot, Game Informer, Eurogamer, Easy Allies gibi büyük ve popüler sitelere ait. İncelemelerin tamamını görmek için OpenCritic'in sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.
 
Bazı oyunların sayfalarına henüz incelemeler eklenmemiş ve bazı oyunların puan ortalamalarında da hatalar var. Örneğin World War Z'nin OpenCritic ortalaması 71 fakat Epic Games Store 51 olarak gösteriyor.
 
Steam'de olduğu gibi kullanıcıların kendi incelemelerini yazacağı bir sistem henüz Epic Games Store'da mevcut değil. Gelip gelmeyeceği hakkında da bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler