Epic Games Store Artık İndirimden Kısa Bir Süre Önce Yapılan Satın Alımlar için Kısmi İade Yapıyor

18.05.2020 12:28 Gazali Çetinkaya

 
 
Satın aldığınız bir oyunun kısa bir süre sonra indirime girmesi can sıkıcı bir durum olabiliyor ve Epic Games Store bu durumun önüne geçmek için yeni bir iade sistemi geliştirmiş.

Epic Games Store görünüşe göre artık indirime girmeden kısa bir süre önce satın almış olduğunuz oyun ve oyunlar için aradaki farkı iade ediyor.

Henüz Epic Games tarafından konu hakkında bir bilgilendirme gelmedi fakat forum ve sosyal medya üzerinden bir çok kullanıcı böyle bir sistemin varlığını doğruluyor. Bu kullanıcılardan biri de Studio MayDay'in yönetmeni Joshua Boggs. Satın alıp ardından kısa bir süre sonra indirime giren oyun için kendisine para iadesi yapılmış.
 
Joshua Boggs'ın Epic Games'ten aldığı mail:

"Yakın zamanda Epic Games Store'dan sipariş verdiniz. Satın almış olduğunuz oyun(ların) fiyatı kısa bir süre önce düştü ve bu sebeple aradaki fark(lar) için geri ödeme yapıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler