Epic Games Store Haftaya Dead by Daylight'ı Ücretsiz Sunacak

27.11.2021 16:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta farklı farklı yapımları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, haftaya Dead by Daylight ve while True: learn() oyunlarını oyuncalara sunacak. 2 Aralık TSİ 19:00'dan sonra bu oyunları kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebileceksiniz.
 
Dead by Daylight
 
Dead by Daylight, çok oyunculu (4'e 1) bir korku oyunudur ve oyunda bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanları oynayarak katilden kaçmaya ve yakalanıp işkence görerek öldürülmekten kurtulmaya çalışmaktadır. Hayatta kalmaya çalışanlar üçüncü şahıs açısıyla oynamaktadır ve daha iyi bir durumsal farkındalığa sahiptir. Katil ise birinci şahıs açısıyla oynamaktadır ve avına odaklıdır. Hayatta kalmaya çalışanların amacı her karşılaşmada katile yakalanmadan ölüm sahasından kurtulmaktır. Bu her ne kadar kulağa kolay gibi gelse de etrafınızdaki ortam her oynayışınızda değiştiğinden dolayı bunu başarmak o kadar da kolay olmayacak.
 
Epic Games Store linki
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/dead-by-daylight
 
while True: learn()
 
bwhile True: learn()/b makine öğrenimi, sinir ağları, büyük veri ve yapay zekâ gibi karmaşık konular hakkında bir bulmaca/simülasyon oyunu. Ama ön önemli amacı da kedini anlamaya çalışmak.

Bu oyunda, kedisinin insan dilini konuşamasa da kodlama konusunda çok iyi olduğunu kazara keşfeden bir kod yazarı olarak oynayacaksın. Bu kod yazarının (yani senin), kedilerden insanlara bir konuşma tanıma sistemi kurabilmek için makine öğrenimi hakkında her şeyi öğrenip görsel programlamayı kullanması gerekiyor.
 
Epic Games Store linki 
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/while-true-learn--data-scientist-edition

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 6 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler