Epic Games Store'un Vitrini Yenileniyor

27.09.2019 22:31 Gazali Çetinkaya

Epic Games Eylül ayında yeni kütüphane görünümü seçenekleri, iyileştirilmiş yama boyutları, oyun süresi takibi, Geleneksel Çince dil desteği ve Türkiye'deki oyuncular için yeni bir ödeme yöntemi olan GPay gibi önemli özellikleri mağazasına getirdi ve daha fazlası yolda.
 
Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak güncelleme ile birlikte mağazanın vitrini yenilecek. Epic Games tarafından belirtilene göre "Sergilenen koleksiyonlar da dahil olmak üzere yeni bir mağaza ve gezinme deneyimi. Hangi oyunların trend olduğunu görebilecek, türe göre filtreleyebilecek ve daha pek çok şey bulabileceksiniz. Böylece seveceğiniz oyunları eskisinden daha hızlı ve daha kolay bulabileceksiniz."
 
Bunun dışında Güçlü Müşteri Kimlik Doğrulaması (SCA) için yeni Avrupa yasal gerekliliklerine uymak üzere 3D Güvenli Ödeme için Müşteri Desteği, Tay dili desteği ve oyun sırasında Epic Games mağazanızla (örn. kütüphane, sosyal vb.) etkileşime girme yolları sunmaya odaklanan bir özellik de yolda.  
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler