Epic Games: Unreal Engine 4 Wii U için Gelebilir

Unreal Engine 4 ile Wii U'da da oyunlar görme şansımız olacak
31.03.2013 11:20 Alkan Adakaner


     Hatırlarsanız Epic Games, Unreal Engine 4'ün Nintendo Wii U için hazırlanmayacağını, bunun nedeninin ise bu oyun motorunun yeni nesile odaklanması olduğunu söylemişti. Şimdi Epic Games bu açıklamanın büyük bir hata olduğunu söylüyor. İşte Epic Games'in kurucularından Mark Rein'in açıklaması:
 
    "Dün Wii U hakkındaki aptalca bir gafımı duydunuz. Eğer bir geliştirici Unreal Engine 4'ü almayı ister ve Wii U'ya oyun çıkarmaya niyetlenirse bunu yapabilir. Eğer Unreal Engine 4 ile geliştirilen bir oyunu Xbox 360'a çıkarmak isterlerse, bunu da yapabilirler."
 
    Epic Games yetkilisinin bu kadar kısa sürede "aptalca bir hata" yaptığını kabul etmesi dikkat çekici. Yoksa Unreal Engine 4 ile Wii U'ya oyun yapan bir geliştirici onları uyardı mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 18 Dk önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler