Epic Games, Unreal Engine'e 3D Desteği Ekliyor

Gears of War 3 de 3D destekli oyunlardan biriydi
15.05.2012 10:25 Alkan Adakaner


     Unreal Engine hiç kuşkusuz günümüzün en beğenilen oyun motorlarından biridir. Çok sayıda geliştirici tarafından kullanılan bu oyun motoru şimdi Epic Games'in tabiriyle "gerçek stereoscopic 3D" desteğine kavuşuyor.
 
     Aslında Unreal Engine ile yapılmış bazı oyunlar TriOrviz'in de desteğiyle 3D olarak piyasaya çıkmıştı, ama şimdi Epic Games, RealID teknolojisinin Unreal Engine'de rahatça kullanılması için adımlar atmaya başladı. Artık geliştiriciler RealID kodlarını programa kolayca ekleyerek bir kaç gün içinde oyunlarında harika 3D görseller sunabilecekler.
 
   Bizim tam da Unreal Engine 4'ü beklediğimiz bir dönemde bu teknolojinin Unreal Engine 3'e gelmesi sevindirici. Böylece Epic Games, Unreal Engine 4'te bu teknoloji konusunda daha deneyimli olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler