Epic Games Unreal Tournament'ı Geliştirmeyi Bıraktı

06.12.2018 15:14 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Unreal Tournament'ı artık aktif olarak geliştirmediğini doğruladı.
 
Eylül ayında Epic Games topluluk yöneticisi ekibin Unreal Tournament'ı geliştirmeyi durdurduğunu ve ekibin Fortnite'a odaklanacağını açıklamıştı. Görünüşe göre durdurma hamlesi kalıcı bir hale geldi ve Epic Games CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney Variety'e yaptığı açıklamayla Unreal Tournament'ı geliştirmeye devam etmeyeceklerini doğruladı.
 
Epic Games CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney: "Unreal Tournament mağazada ulaşılabilir olarak kalacak ancak artık aktif olarak geliştirilmiyor. Kısa bir süre önce klasik Epic Games oyunlarını yapmak konusunda GOG ile birlikte çalıştık ve daha fazlasını orijinal ihtişamları ile getirmeyi planlıyoruz."
 
"Unreal Tournament" Epic Games ve Digital Extremes'in 1999'da yaratmış olduğu birinci şahıs nişancı serisinin dokuzuncu oyunuydu. Oyun 2014'te açık kaynak geliştirme versiyonu olarak duyuruldu ancak Fortnite'ın popülaritesi ücretsiz Battle Royale modunun piyasaya sürülmesiyle birlikte oldukça arttı ve Epic Games kaynaklarının büyük bir kısmını Fortnite'a ayırmaya başladı.
 
Unreal Tournament resmi olarak ölmedi, halen ücretsiz olarak indirilebilir ancak 2017 yaz mevsiminden bu yana bir güncelleme almadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament 2014 Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler