Epic Games Yeni Bir Seri Hazırlıyor

18.03.2014 12:06 Samet Basri Taşlı


     Game Developers Conference 2014 kapsamındaki panellerden birinde konuşma yapan Epic Games yetkilisi, yeni bir seri üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
      Şu anda oyunun hikayesi, çıkacağı platformlar ve tahmini çıkış tarihi gibi bilgiler mevcut değil. Tek gösterilenler konsept resimler. İşin ilginç yani ise,  yayınlanan karakter resimlerinin 2011 yılında yayınlanan Unreal Engine 3: Samaritan demosu ile benzerlik göstermesi. Ayrıca Epic'in daha önce yayınladığı "Infiltrator" demosu da panel sırasında gösterildi. Oyun iki video ile de bağlantılı olabilir. Fakat şu an bir şey söylemek için çok erken.
 
     Unreal 4 motorunun tam desteği ile çıkacağını tahmin ettiğimiz yeni serinin, herhangi bir yayıncı ortak olmadan yayınlanacağı, Epic Games animasyon sorumlusu Jay Hosfelt tarafından açıklandı.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler