Epic Games'in B.R.U.T.E Mech'lerin Gücünü Azaltacak

11.08.2019 13:55 Nursema Emre

 
Epic Games, Fornite piyasaya sürüldüğünden bu yana Battle Royal türündeki oyunlarına sürekli olarak birçok yenilik getirmeye devam ediyor.
 
Oyuna son olarak 1 Ağustos'ta 10.00 güncellemesi gelmişti. Bu güncellemeyle beraber oyuna birtakım harita değişiklikleri ve bazı yeni mekanikler eklenmişti. Bununla birlikte B.R.U.T.E Mech'ler de bu eklentiyle birlikte gelen yeniliklerden bir tanesi ancak hayranlar bunu çok da kabullenebilmiş gibi gözükmüyor.
 
Yeni dönemde M.E.K.A ciddi anlamda 'nerf' yiyecek ve olduğundan daha güçsüz hale getirilecek. Hali hazırda iki oyuncunun beraber binebildiği ve adeta ölüm makinesine dönüşebildiği bu araçlarla eskisinden daha güçsüz olacağız.
 
Epic Games v10.10 güncellemesiyle oyuncuların ciddi bir biçimde haksız rekabet yarattığına inandığı M.E.K.A'ların lazer ve roket saldırılarını ciddi oranda azaltacak.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 19 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler