Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı!

22.05.2024 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games her hafta oyunculara ücretsiz ve gizemli oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şimdi ise yarın itibarıyla bizlere sunulacak olan oyunun detayları sızdırılmış durumda. Platformda aynı zamanda Mega indirimler devam ediyor.
 
Epic Games bedava oyunlar sunmaya devam ediyor
 
 
 
Deadlabs'te güvenilir bir sızıntı kaynağı olarak karşımıza çıkan Billbil-kun, Epic Games'in 23 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'de Farming Simulator 22 Standard Edition'ı ücretsiz sunacağını aktarıyor. Mağaza içerisinde şu anda Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition oyunu ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak bu yapım ülkemizde engellenmiş durumda. Dolayısıyla kütüphanenize ekleyemiyorsunuz.
 
Farming Simulator 2022 şu anda Epic Games mağazası üzerinde 340 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla eğer iddialar doğruysa oyunu 23 Mayıs - 30 Mayıs tarihleri arasında kütüphanenize tamamen bedava bir şekilde ekleyebilirsiniz.
 
Farming Simulator 2022, gizemli oyun serisinin ikinci ücretsiz yapımı olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler