Epic Games'in Birden Fazla Yeni Nesil Projesi Var

09.06.2012 13:34 Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere Epic Games, gelecek nesil adına geliştirdiği Unreal Engine 4 oyun motorunu tanıttı. Unreal Engine 4 sonrasında da gelecek nesil projeleri daha gözle görülür bir hal almaya başladı. Epic Games de, bu projeler adına konuştu.
 
     GTTV'ye açıklama yapan Epic Games başkanı Mike Capps, firmanın birden fazla gelecek nesil projede şimdiden uğraş verdiğini dile getirdi. Capps, "Şimdiden birkaç tane yeni nesil proje üzerinde çalışmaya başladık. Tabii ki, heyecanlıyız." açıklamasını yaptı.
 
     Aslında epey geniş kolları olan ve Unreal Engine 4'le birincil elden olarak beslenen Epic Games ve alt stüdyoları adına bu haber pek de şaşırtıcı değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler