Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu: Tomb Raider Üçlemesi

30.12.2021 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıl sonuna kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games'in bugünkü hediyesi Tomb Raider üçlemesi oldu. Oyunları 6 Ocak saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tomb Raider üçlemesi içerisinde Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Tomb Raider GOTY yer alıyor.
 
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
 
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition'da, Tomb Raider olma yolunda ilerleyen Lara'nın köken hikâyesinin son bölümünü keşfet. Ana oyunu yedi indirilebilir içerik mücadele lahdi ve tüm indirilebilir silahlar, kıyafetler ve becerilerle bir araya getiren Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, Lara'nın hayatındaki bu dönüm noktasına tanıklık etmenin en iyi yolu.
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/shadow-of-the-tomb-raider
 
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration 
 
Rise of the Tomb Raider'da Lara Croft, Sibirya'nın en ücra ve tehlikeli köşelerine ilk Mezar Yağmalama seferine çıkarken, bir hayatta kalma mücadelesinden çok daha fazlasını vaat ediyor.
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/rise-of-the-tomb-raider
 
Tomb Raider GOTY 
 
Tek silahı saf içgüdüleri ve insanın dayanıklılığının sınırlarını zorlama kabiliyeti olan Lara, unutulmuş bir adadan kaçıp kurtulmak için savaşmak ve onun karanlık geçmişini ortaya çıkarmak zorunda. 
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/tomb-raider

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler