Epic Games'in MetaHuman Creator Uygulaması Kısa Sürede Gerçekçi Karakterler Oluşturma İmkanı Sunacak

10.02.2021 20:41 Gazali Çetinkaya

 
Unreal Engine oyun motorunun geliştiricisi Epic Games, yeni uygulaması MetaHuman Creator'ı tanıttı.

MetaHuman Creator, RPG oyunlarında gördüğümüz karakter yaratma sistemlerinin gelişmiş versiyonu. Geliştiricilerin oyunlar ve animasyon filmleri için son derece detaylı karakterleri kolay ve hızlı bir şekilde oluşturmasına olanak sağlayacak.
 
Epic Games'ten Vladimir Mastilovic "Üç boyutlu içerik üretiminde şimdiye kadarki en zor görevlerden biri gerçekten ikna edici dijital insanlar oluşturmaktı. En tecrübeli sanatçılar için bile ciddi miktarda zaman, efor ve ekipman gerektiriyordu." diye belirtti.
 
MetaHuman Creator ile birlikte bu sürenin haftalar ve aylardan bir saatten aza indirilmesi bekleniyor.
 
Tarayıcı tabanlı uygulama, Epic Games'in Unreal Engine Pixel Streaming aracılığıyla bulut üzerinden çalışıyor. Kullanıcılar önceden hazırlanmış yüzlerden birini seçerek karakterlerin yüzünü, saçını ve sakalını istediği gibi şekillendirebilecek. Çeşitli hazır kıyafetler ve 18 farklı vücut tipi de içerecek.
 
Vladimir Mastilovic, uygulamayı kullanmak için herhangi bir profesyonellik gerekmeyeceğini ve elinde iPhone'u bulunan ve temel Unreal Engine bilgisi olan herkesin yapabileceğini ifade etti. 
 
Önümüzdeki birkaç ay içinde erken erişim programının parçası olarak kullanıma açılması planlanıyor.
 
Daha fazla detayı unrealengine.com üzerinde bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler