Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail!

20.04.2024 14:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Türk Lirası desteği ile beraber ülkemizde oldukça ucuz oyun fiyatlandırmalarıyla karşı karşıya kaldığımız Epic Games mağazasında yeni değişiklikler yolda. Kullanıcılara yollanan yeni bir mail, bölgesel fiyatlandırma ve kur iyileştirme sisteminin devreye gireceğini belirtiyor. Bu da ülkemiz oyuncularını bir hayli endişelendiriyor.
 
Son kale de düşüyor mu?
 
 
 
Epic Games tarafından yollanan mail içeriğine bakacak olursak, burada bölgesel fiyatlandırma konusunda çeşitli güncellemelerin yapılacağından bahsedebiliyoruz. Mail içerisinde aynı zamanda bölgesel fiyat sınırlarının, mevcut kuralların ve döviz kurlarının en iyi şekilde yansıtılacak şekilde değiştirileceği ibareleri yer alıyor.
 
Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz gibi genel olarak bakacak olursak, ilerleyen süreçte şu anda bulunduğumuz konumdan daha yüksek oyun fiyatlandırmaları ile beraber karşı karşıya kalabiliriz. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? İlerleyen süreçte durumlar nasıl olur? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler