Epic Mickey 2'den Ayrıntılar Geldi

Epic Mickey 2 için Disney yayınladığı ekran görüntülerinden biri
22.03.2012 12:55 Gökhan Yılmaz

 
     Yapımcı Warren Spector Disney'in yüksek bütçeli yapımı Epic Mickey'e devam oyunu olarak Epic Mickey 2: The Power of Two'nun geliştirildiğini duyurdu. Oyun şu an açıklanan bilgilere göre PlayStation 3, Xbox 360 ve Nintendo Wii için geliştiriliyor.
 
     Epic Mickey 2, önceki oyundan farklı olarak tamamen müzikal olacak ve tüm karakterlerin seslendirmeleri olacak. Ayrıca en büyük özelliği ve isminin kaynağı olan Co-op desteğine sahip olacak. Oyununuzu oynarken arkadaşlarınız oyuna yarıda dahil olup yarıda çıkabilecekler. İki kişi oynanan Epic Mickey 2'de siz Mickey ve onun boya fırçasını, arkadaşınız ise Oswald the Lucky Rabbit ve onun uzaktan kumandasını kontrol edeceksiniz. Ayrıca tek başınıza oynuyor olsanız bile ikinci karakter yardımlarını sizden esirgemeyecek ve sizi sürekli gözetliyor olacak.
 
     Ayrıca ilk oyunun eksiklerinden biri olan kamera açıları üzerinde çok uğraşılmış. Kamera açıları için neredeyse 1000'den fazla değişikliğin yapıldığı belirtiliyor. Çok daha kullanıcı dostu bir oyun yapısı bizi bekliyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler