Epic Mickey 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

28.03.2012 19:00 Ersin Kılıç


     Disney'in en önemli oyunlarından biri haline gelen Epic Mickey'nin yeni oyunları Power of Two ve Power of illusion geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bugün ise oyunun çıkış tarihi ortaya çıktı.
 
     Mickey ve Oswald'ı yönetebileceğimiz oyun adından da anlaşıldığı gibi co-op olarak oynanabilecek. Oyunun 3DS versiyonu ise retro bir yapı ile karşımıza çıkacak. Henüz bu çıkış tarihi resmiyet kazanmasa da oyunun daha önce açıklanan çıkış dönemi ile uyuşması, haberi doğruluyor gibi.
 
     Nintendo Master'ın raporlarına göre Epic Mickey 2, 26 Eylül 2012'de çıkışını yapacak. Üstelik resmi olarak duyurulmasa da Fransa'da yapılan oyunun etkinliğinde Warren Spector'ün de bu tarihi onayladığı belirtilmiş. Oyunun muhtemelen her iki versiyonu da aynı dönemde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler