Epic Mickey 2'nin İlk Videosu ve Kapak Tasarımı

23.03.2012 11:43 Ersin Kılıç


     Disney'in en çok satan oyunlarından biri olan Epic Mickey ile fantastik bir maceraya atılmıştık. Mickey'in merakı yüzünden başına açtığı dertleri elimizdeki fırça ile yoluna koymaya çalıştığımız oyunun devamı ise geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

     İşte duyurusu gerçekleşen Epic Mickey 2: The Power of Two'nun ilk tanıtım videosu ise GTTV'nin yeni bölümünde yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda tabi ki oyunun isminde olduğu gibi Mickey ve Oswald'ın yardımlaşmalarına yer verilmiş. gene elimizde fırça ile işleri yoluna koymaya çalışacağız.
 
     Nintendo Wii dışında PS3 ve Xbox 360 için de çıkacak olan oyunun PS3 sürümü ayrıca Move desteği ile rafları süsleyecek. Bu ilk tanıtım videosuna ve yayınlanan kapak tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

[DHVIDEO=4375]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler