Epic: "Unreal Engine 4 Yaptıklarımızın En İyisi"

18.06.2012 13:01 Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere Cevat Yerli, son röportajlarında adeta ana rakiplerine sataşmaktaydı. CryEngine 3'ün, Unreal Engine 4'ün seviyesine üç sene önce ulaştığını dile getiren Cevat Yerli, haliyle Epic Games tarafında karışıklıklığa da neden olmuştu. Fakat Mark Rein, yeni nesil oyun motorlarına güveniyor.
 
     Twitter üzerinden açıklama yapan Epic Games'in patronu Mark Rein, "Unreal Engine 4 adına sakın endişelenmeyin. Şimdiye kadar yaptıklarımızın en iyisi olacak ve bütün gelecek nesil platformlarda adeta şov yapacak!" sözlerini yayınladı. Platformlara açıklık getiren Rein, konsollardan PC'lere, tabletlerden telefonlara kadar geniş bir yelpazenin bulunduğunu belirtti.

      Ayrıca devamında gelen Tweet'lerde Mark Rein, bu dönemin oyun endüstrisinin en iyi anlarından birisi olduğunu ve gelecek nesil cihazların harika olacağını ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler