Epic: "Unreal Engine Hâla En İyisi"

Unreal Engine 3'ün bir eseri...
01.07.2011 17:01 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının önemli firmalarından Epic Games'den Mark Rein, Edge dergisine verdiği röportajında Crytek'in CryEngine umutlarına bir gönderme yaptı.
 
     Röportajda Mark Rein'e, Crytek'in CryEngine grafik motorundan etkilenmesi sorulduğunda kendisi, gülerek "Geçelim bu soruyu" cevabını vermiş. Mark Rein, "Bugün, bu geldimiz konumdan dolayı çok mutluyum. Gerçekten güçlü bir teknolojiye sahibiz. Bu güçlülüğü önceki günlerde yayınladığımız görüntüler, videolarla kanıtladık diye düşünüyorum. Mobil platformlara kadar, her platformda kendimizi gösteriyoruz. Ayrıca UDK ücretinin de aşırı olduğunu düşünmüyorum." açıklamasını yaptı.
 
     Mark Rein sözlerine, "Yani, rekabetçi açıdan bakarsak, iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Diğer şirketler de iyi işler yapıyor, bunun hakkında konuşmayı tercih etmiyorm. İnsanlara sadece şunu hatırlatmak istiyorum; 'Biz hâla en iyisiyiz.'" şeklinde devam etti.
 
     Mark Rein'in bu sözleri tahminen Crytek cephesini kızdıracaktır. Crytek geçtiğimiz günlerde CVG sitesine "CryEngine 3'ü bu yılın sonunda çok daha fazla oyunda göreceğiz." açıklamasını yapmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler