Epic'e Göre Yeni Nesil, Free-to-Play'in Ellerinde

10.05.2013 10:36 Talha Aynacı

 
   İngiltere'de düzenlenen Game Horizon konferansında söz sahibi olan Mark Rein, konsol sahibi firmaların yeni nesil donanımlarını mevcut konsollardan daha farklı şekilde sunmayı amaçladıklarını ve bu noktada F2P modelinin önemli bir yer teşkil edeceğini dile getirdi:

"Yeni nesil konsollar free-to-play modeline tamamiyle sarılacak ve bu devamında yeni bir iş modeli getirecek. Bilmiyorsanız haber edeyim dedim. Hem Sony hem de Microsoft bu alana önemli biçimde ağırlığını koyacak. Bu, biz yapımcılara söylenen şey."
 
   Bakıldığında Sony'nin PlayStation 4 için duyurulan oyunları arasında Blacklight: Retribution'ı görmek mümkün. Henüz başlangıç aşamasında duyurulan bu oyunlar konsol sahiplerinin stratejisini de ufaktan belli etmiyor mu?
 
   Peki sizce free to play oyunlar gerçekten de klasik oyun anlayışının önüne geçebilir mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler