Epic'in Beş Projesi Var + Ana Platform PC

Bu haber PC oyuncularını sevindirecektir.
16.08.2011 15:26 Ersin Kılıç


     Unreal Engine grafik motoru ile piyasanın neredeyse hakimi haline gelen Epic games'ten sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Eylül ayında Gears of War 3 ile oyuncuların karşısına çıkacak olan Epic Games'in duyurulmamış beş yeni projesi daha var.
 
     GamesCom fuarında konuşan Epic Games'ten Mike Capps, firmanın beş yeni projeye sahip olduğunu belirtmiş ve eklemiş ; "Ana platform olarak PC'ye tekrar yönelmek sevindirici". bu açıklama ile birlikte Capps, projelerin "sadece port edilen oyunlar" olmadığını da açıklamış.
 
     Bu açıklamadan sonra ise akıllara tabi ki Unreal Engine 3'ün son teknoloji demosu geliyor. Bu teknoloji demosundaki hikayenin oyun olabileceğine dair dedikodular çıkmış hatta proje isminin "Samaritan" olacağı belirtilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler