Escape Dead Island Duyuruldu + Oyun PC, Xbox 360 ve PS3 için Geliyor

01.07.2014 19:10 Alkan Adakaner

 
    Deep Silver, Dead Island serisinin yeni bir oyununu duyurdu. Escape Dead Island adındaki oyun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak. Fatshark adlı geliştirici tarafından hazırlanan oyun gizlilik ve aksiyon öğeleriyle dikkat çekiyor.
 
    Dead Island ve Dead Island 2 arasındaki bir zamanda geçen Escape Dead Island'ta Cliff Calo adlı bir karakteri yönetiyor ve virüsün kaynağını araştırmaya çıkıyoruz. Serinin diğer oyunlarından farklı olarak gizlilik ve macera öğelerinin önplana çıkacağı oyun tamamen tek kişilik temeller üzerine kurulmuş.
 
    Güçlü bir medya patronunun oğlu olan ve şımarık bir şekilde yetiştirilen Cliff Calo, Banoi salgınının arkasındaki olayları araştırmak ve bir belgesel hazırlamak için arkadaşlarıyla birlikte bir yat çalar ve salgının olduğu adamıza yolculuğa başlar.
 
   Aşağıda oyunun ilk videosunu bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape Dead Island Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 35 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler