Escape From Tarkov'dan Yeni Görseller

26.04.2016 01:14 Burak Oruç


    MMO türünde bir oyun olmasına rağmen hikaye odaklı anlatıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Escape From Tarkov, barındırdığı rpg özellikleriyle de dikkat çekiyor.

    Yayımlanan görsellerde; kontrol şemasının bir kısmı, envanter bilgi ekranı, ana menü, yükleme ekranı ve benzerleri gösterilmiş.

    MMO-FPS oyunlarında çok sık görmediğimiz bir envanter ekranı olduğunu görüyoruz. Bandajlar, kan torbaları, konserve yiyeceklerin yanı sıra kuşanılmış bir taktiksel yeleğin üzerine konumlandırılmış eşyalarda göze çarpıyor. Bunlar bizlere oyundaki survival, eşya toplama ve taşıma dinamikleri hakkında fikirler veriyor. Karakter bilgilerinin gösterildiği görselde ise "BEAR" yazılı bir logo görüyoruz. Bu logo oyundaki iki taraftan bir tanesi olan Bear Forces'in logosu, karşı taraf ise USEC Forces. Dikkat çeken bir diğer nokta ise saat ve hava şartı ibarelerinin ön planda olması. Oynanışa etki edecek iki önemli unsur olacaklar gibi.
   
    Battlestate Games, aslında farklı türlerde yaygın olan dinamikleri bir araya getirerek belli bir özgünlüğe ulaşmış gibi görünüyor.

    Sizler Escape From Tarkov hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape from Tarkov Platformlar: PC Geliştirici: Battlestate Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 15 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler