Escape from Tarkov'un Oyuncu Sayısı Gün Geçtikçe Artıyor

18.02.2020 23:24 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Battlestate Games'in yaptığı MMO/FPS oyun Escape from Tarkov'un oyuncu sayısı gün geçtikçe artıyor. Oyunun hala erken erişim aşamasında olduğunu hatırlatalım.  
 
Battlestate Games'ten Nikita Bujanov'un açıklamasına göre bu ayın başında oyunu oynayan eş zamanlı oyuncu sayısı 100.000'di. Sonraki hafta ise bu sayı iki katına çıktı. Açıklamaya göre oyunun şu sıralar haftalık oyuncu artışı %10 - %25 arasında. 
 
Son dönemde çıkmış olan Destiny 2(Steam) ve Monster Hunter: World(Steam) gibi oyunlardan daha yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına sahip Escape from Tarkov. Oyun dediğimiz gibi hala erken erişim aşamasında ve ne zaman tam sürümünün çıkacağı bilinmiyor. Oyun sadece PC üzerinden erişilebilir durumda, buraya tıklayarak oyunu ön sipariş verebilir ve siz de erişim aşamasında oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape from Tarkov Platformlar: PC Geliştirici: Battlestate Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler