Eski Battlefield Oyunlarını Ücretsiz Sunan Hayran Yapımı Sistem Sonlandı

27.10.2017 17:14 Gökhan Yılmaz

 
     Gamespy'ın 2014'te kapatılmasıyla birlikte Battlefield 2142'nin Multiplayer oynanmaya devam edilmesi için bir grup hayranı tarafından Revive Network isminde bir yapılanma olmuştu. Battlefield 2142 dışında Battlefield 2 ve Battlefield Heroes gibi serinin diğer eski oyunlarını da oyunculara ücretsiz oynatma imkanı sunan bu proje olaya EA'in el atmasıyla sonlandı. 
 
     EA'den rica ile birlikte oyunun sıkı hayranları tarafından yürütülen ve oyunculara bu oyunları sadece Multiplayer oynama fırsatı değil, aynı zamanda da bunu ücretsiz yapan sistem kapatıldı. EA'den haklı olarak şu şekilde bir rica geldi: "Lütfen oyunlarımızı ücretsiz bir şekilde dağıtmayı, tescilli markamızı, logolarımızı ve sanatsal içeriklerimizi kullanmayı sonlandırın."
 
      Revive Network'ten de bildiri yazısı gelerek yaklaşık 3.5 senedir 1 milyon oyuncuya ulaşmış bu ücretsiz sistemi sonlandırdıkları duyuruldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield Heroes Platformlar: PC Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 7 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler