Eski BioShock Yapımcılarının Bağımsız Oyunu The Black Glove İptal Edildi

11.05.2015 20:21 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi BioShock serisi her ne kadar hikaye anlatımı olarak oyun dünyasında ortaya konulan en başarılı serilerden olsa da, finansal açıdan Take Two'ya aynı şekilde geri dönüş yapamamış ve sonucunda Irrational Games'te geniş çaplı bir küçülme yaşanmıştı. Bunun ardından firmadan ayrılan ekiplerden bir kısım da Day For Night Games'i kurmuş ve The Black Glove isimli projeye başlamışlardı.
 
    The Black Glove'un başlangıcı Kickstarter'dan yapılsa da, ekibe beklenen bağış gelmemişti. Daha sonra gözünü diğer yatırımcılara çeviren ekip, buradan da umduğunu bulamamış görünüyor. BioShock serisinin yapımcısı Ken Levine'in de manevi desteğini alan The Black Glove'un iptal edildiği açıklandı.
 
    Yapılan açıklamalarda bazı firmaların The Black Glove'a ilgi gösterdiği, fakat yapımcı ekibin gösterilen ilgide beklediğini bulamadığı belirtildi. Yine de yapımcı ekip, The Black Glove'un ilerleyen senelerde yeniden firma gündemine gelebileceğiyle ilgili de bir açık kapı bıraktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Black Glove Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Day For Night Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler