Eski CD Projekt Red Çalışanı Damien Monnier Techland'in Baş Tasarımcısı Oldu

13.12.2016 08:50 Gazali Çetinkaya

 
   Eski Gwent: The Witcher Card Game'in tasarımcısı Damien Monnier, kasım ayındaki "Hoşça kal CD Projekt Red. Tüm harika anılar için teşekkür ederim. Yeni maceralara yelken açma zamanı." açıklaması ile CD Projekt Red ekibinden resmi olarak ayrıldığını duyurmuştu. 
 
   Damien Monnier, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir açıklama ile de çalışacağı yeni stüdyosunu açıkladı. Damien Monnier artık Techland stüdyosunda baş tasarımcı olarak görev alacak. 
 
   Damien Monnier ilk açıklamasında yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını belirtti. Techland ile röportaj yapan Eurogamer ise bu yeni IP'nin henüz duyurulmamış tek kişilik ve co-op açık dünya fantezi oyunu olduğunu doğruladı.  
 
   1991 yılında Polonya'da açılan geliştirici oyun stüdyosu Techland'i daha öncesindeki yapımları Dying Light, Call of Juarez ve Dead Island ile tanıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler