Eski Command Conquer Yapımcıları, Yeni Strateji Oyununu Duyurdu

18.03.2014 00:06 Samet Konuksal


    Electronic Arts'ın kurbanlarından Westwood Studios'u en iyi Command and Conquer serisiyle tanıyoruz. 2003 senesinde kapatılan Westwood Studios'un önemli isimleri de, bu haberin ardından Petroglyph Studios'u kurmuştu. Uzun süredir çok da ön planda kalan yapımlarla göremediğimiz stüdyo, RTS türüne geri dönüyor. 
 
    Grey Goo isimli oyunla birlikte Petroglyph Games, eski nesil strateji oyunların mantığını ve yapısını, yeni nesil teknolojilerle buluşturuyor. Ayrıntılı ve derin bir strateji oyunu olacak olan yapım, taktiksel bir sisteme sahip. Grey Goo'da, Human, Beta ve Goo olmak üzere üç farklı taraf bulunuyor. Oyun, DARPA'nın gerçek dünyada araştırdığı bazı teknolojileri sanal evrene yansıtıyor.
 
    Grey Goo'nun, önümüzdeki sonbahar döneminde Steam üzerinden çıkacağı belirtiliyor. İlk videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grey Goo Platformlar: PC Geliştirici: Petroglyph Games Dağıtıcısı: Grey Box Tür: RTS Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler