Eski Cumhuriyetin Yeni Karakterleri

01.06.2010 15:50 Sarper Seydioğlu


 
Star Wars evreninde kimse yalnız başına başaramaz. Her zaman evrende iz bırakanların yanlarında birileri olmuştur. Palpatine öğrencileri sayesinde başardı, yanında Anakin Skywalker olmasa Galaktik İmparatorluk asla kurulamayacaktı.
 
Yardımcılarımız, efsanevi oyun serisi olan KotOR'da çok büyük etkiye sahiplerdi ve serinin birkaç yüzyıl sonrasında geçen The Old Republic DVO'sunda da aynı şekilde bizim yanımızda yer alacaklar. Her sınıfın farklı bir yardımcı seti olacak ve hepsinin de farklı kişilikleri ve yetenekleri olacak. DVO'da böyle bir sistem bazı soru işaretleri doğuruyor açıkçası. Aynı companion'un onlarcasını başkalarının yanında görmek istemeyiz tabi. Bioware'in bunu nasıl çözeceği büyük bir soru işareti olsa da bu özelliğin oyuna çok büyük bir etkisinin olacağını biliyoruz. Kararlarımıza bağlı olarak çok yakın bir arkadaşa ya da sevgiliye dönüşebilecekleri gibi düşmana dönüşüp başımıza büyük bir bela da açabilecekler. Vereceğimiz her karar, onlar üzerinde gözler görülebilir bir etkiye sahip olacak. Yetenekleri ve kişilikleri de bu kararlara bağlı sonuçlar olarak değişecek. Bir DVO'ya göre çok büyük bir şey vadeden Bioware'in bunun altından kalkıp kalkamayacağını zamanla göreceğiz.
 
Bu özelliğin The Old Republic'e nasıl oturtulacağı büyük bir tartışma yaratmış olsa da Bioware şimdilik ne yaptığını biliyor gibi gözüküyor. İleride elimize bilgiler geçtikçe bunları sizinle paylaşacağız. Kapsamlı bir beta için de halen bir tarih verilmiş değil. Onun da yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler