Eski Dead Island 2 Geliştiricisi, Projenin İptal Edilmesi Hakkında Konuştu

22.10.2015 14:58 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi ilk olarak Dead Island 2'nin geliştirici koltuğunda Spec Ops: The Line'dan tanıdığımız başarılı firma Yager oturuyordu. Sonra oyunun dağıtımcı firması Deep Silver, Dead Island 2'nin geliştiriciliğini Yager'den aldı. Yager'in önemli isimlerinden Timo Ullmann, GameIndustry'ye verdiği röportajda bu durumun yarattığı sonuçlar hakkında konuştu.
 
       Ullmann, "Projenin bu kadar ileri bir süreçte iptal edilmesi pek çok yönden felaket gibi bir durum. Yaşanabilecek en kötü sonuç. Projede emeği geçen herkes kaybetti." sözlerine yer verirken Yager'in sadece "üretim" dalının kapandığını belirtti.
 
        Yager şimdilik Dreadnought adında, uzayda geçen bir shooter oyunu üzerinde çalışıyor. Dead Island 2'nin kaderi ise şimdilik bulanık. Son olarak Techland'in Dead Island 2'ye sıcak baktığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler