Eski Deux Ex Senaristi, Yeni Oyunu için Kickstarter Kampanyası Başlattı

20.08.2014 21:34 Ömür Gencer


      Daha önce Deux Ex ve devam oyunu Invisible War'un senaristliğini yapmış Sheldon Pacotti, geliştirdiği yeni oyunu için Kickstarter kampanyası başlattı. Sienna Storm adındaki bu yapımı kısaca gerilim türünde bir kart oyunu olarak tanımlayabiliriz.
 
      Oyunun geliştirme ekibinde daha önce  Knights of the Old Republic 2 ve Neverwinter Nights 2'nin yapımında çalışan Tony Evans ve Magic the Gathering: Tactics üzerinde çalışmış Darrell Hardy gibi başarılı isimler bulunuyor. Oyunun yayınlanan ilk videosunda yapımın, elle çizilmiş tarzda bir görsellik sunacağını görebiliyoruz.
 
      Yapımcı Pacotti'nin belirttiğine göre Sienna Storm, aksiyon anlarında kart mekaniğini kullanacak. Her elin başlangıcında kartlarınızı oynayış tarzınıza göre düzenleyebileceksiniz. Yapımcılar şimdilik oyunu PC sürümüne odaklanmış olsa da yeterli bağış toplanırsa oyun Mac için de çıkacak. Bitimine 28 gün kalan kampanyanın hedeflediği miktar ise 179,000 dolar. Yapımın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir yayınlanan ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sienna Storm Platformlar: PC Geliştirici: Digital Knights Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler