Eski EA Başkan Yardımcısı Oculus Rift Projesinde

22.12.2013 09:32 Alkan Adakaner

 
     Oculus Rift projesine önemli isimler katılmaya devam ediyor. John Carmack'ın da dahil olduğu projeye eski bir EA çalışanı da katıldı. Electronic Arts'ın eski başkan yardımcısı David DeMartini'nin Oculus Rift sanal gerçeklik projesine katıldığı açıklandı.
 
    DeMartini, Oculus Rift projesindeki görevinin daha önce Electronic Arts'ta yaptığı işten çok da farklı olmadığını söyledi. EA Partners programındaki gibi Oculus Rift projesinde de küçüklü büyüklü geliştiricilerle görüşecek olan DeMartini, firmaları büyük ilgi gören sanal gerçeklik uygulamasına destek vermeye ikna etmeye çalışacak. Bu kadar ünlü ve deneyimli kişilerin projeye katılmasından sonra Oculus Rift'ten beklentiler ve umutlar artıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler