Eski EA Sports Başkanı: FIFA'nın Ultimate Team Modu Kumar Olmaktan Çok Uzak

09.01.2021 18:42 Gazali Çetinkaya

 
FIFA'nın Ultimate Team modunda gerçek parayla satın alınabilen paketler Belçika ve Hollanda gibi birkaç ülke tarafından kumar olarak kabul edilip yasaklandı.

Eski EA Sports başkanı ve kısa bir süre öncesine kadar en büyük futbol kulüplerinden biri Liverpool'un CEO'su olan Peter Moore'a göre bu paketlerin kumarla uzaktan yakından alakası yok.
 
GamesIndustry.biz'e konuşan Peter Moore'un öne sürdüğü argüman ise paketi açtığınızda içinden her zaman bir şey çıkması.
 
"Paketten her zaman bir şey alıyorsunuz. Açtınız ve içinden hiçbir oyuncu çıkmadı gibi bir durum değil. Bu kişisel bir görüş fakat sürpriz ve haz konsepti ile kumar. İkisi birbirinden çok uzak şeyler."
 
"Altın paketi satın alabilir veya oyunda kasarak elde edebilirsiniz. Paketi açtığınızda ise ya mutlu olursunuz ya da paketin berbat olduğunu düşünürsünüz. Bunu kumar olarak görmüyorum ve bu dışarıdan biri olarak benim kişisel görüşüm."
 
Peter Moore, Ultimate Team modunda satılan paket sayısının ve kazanılan paranın, oyuncuların bu tarz bir loot box sisteminin kalmasına istediğine kanıt olduğunu belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler