Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden yeni bir FPS oyunu geliyor!

23.05.2023 19:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden oluşan bir ekip olan Pathless Productions, Unreal Engine 5 destekli yeni nişancı aksiyon oyunu Sentinel'i duyurdu. Şu an çok erken geliştirme aşamasında olan proje geliştirici ekibin belirttiğine göre insanlıktan geriye kalanları kurtarabileceğimiz co-op destekli bir yapıyı bizlere sunacak.
 
Oyunun tanıtım fragmanı yayınlandı
 
 
 
Pathless Productions ekibi tarafından biz oyunculara sunulacak ve şu anda geliştirme aşamasında bulunan Sentinel için tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanı oyun içi görüntüleri bizlere aktarıyor ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber çevreyi gösteriyor. UE5 oyun motoruyla beraber geliştirilen oyunun fragmanında ek olarak farklı düşman tiplemeleri, alan hasarlı bombalar, düşman animasyonları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Pathless Productions ekibi henüz yeni oyun için herhangi bir platform açıklamamış olsa da oyunun PC platformuna geleceğini söyleyebiliriz. Oyunun öte yandan yayıncısı bulunmuyor. Bu süreçte geliştirici ekip bir yandan oyunu geliştirecek diğer yandan ise yayıncı bulma arayışına girecek.
 
Sentinel oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler