Eski IGN Editörü The Last of Us Part II'nin 2019'da Çıkacağını Duymuş

08.01.2019 12:46 Gazali Çetinkaya

Eski IGN editörü ve şu anda da Rooster Teeth'te çalışan Alanah Pearce, bir Twitter sohbetinde, The Last of Us Part II'nin 2019'da çıkacağını duyduğunu belirtti. Alanah Pearce bunun kendisine birçok defa birçok kişi tarafından söylendiğini belirtti.

Tweet'ler kaldırıldı ancak alınan ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
Bunun dışında resmi PlayStation dergisi de The Last of Us Part II'yi 2019'da çıkacak oyunların arasına koydu.
 
 
2017'nin sonlarında da The Last of Us'ın müziklerinde imzası bulunan besteci Gustavo Santaolalla The Last of Us Part II'nin 2019'da gelebileceğini söylemişti.
 
Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog The Last of Us Part II'nin çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.
 
Sony Interactive Entertainment 2018'de PlayStation Experience etkinliği düzenlemedi ve E3 2019'a kadar katılmayacak. Ancak bu yıl içinde kendileri bir etkinlik düzenleyebilir. Zira şirket "2019'da topluluğumuzla etkileşime geçmenin yeni ve tanıdık yollarını araştırıyoruz ve planlarımızı sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler