Eski MachineGames Geliştiricileri Bad Yolk Games'i Kurdu

23.07.2019 18:13 Gazali Çetinkaya

 
Eski MachineGames geliştiricileri Michael Paixao ve Joel Jonsson yeni oyun stüdyosu Bad Yolk Games'i İsveç'te kurduklarını duyurdu.
 
Bad Yolk Games daha önce Chronicles of Riddick, EVE Online, Gears of War, The Division ve The Darkness gibi oyunlar üzerinde çalışmış 10 tecrübeli AAA video oyun geliştiricisinden oluşuyor. Stüdyo "sağlıklı ve mutlu bir iş-yaşam dengesi ile mümkün olduğunca büyük, yaratıcı ve teknik olarak üstün oyunlar" yapmayı hedefliyor.
 
Michael Paixao: "Son derece yetenekli kişilerle bazı harika projeler üzerinde yıllarca çalıştıktan sonra artık kendi başımıza işe koyulmanın ve yeni bir tür stüdyo kurma zamanının geldiğini hissettik. Yüksek kalitede video oyunları oynamak eğlenceli olmalı fakat biz aynı zamanda bu oyunları yapmanın da eğlenceli olması gerektiğine inanıyoruz. Yaratıcılık sağlıklı ve dengeli bir çalışma ortamında en iyi şekilde büyür ve bu kurumsal yapımızın temel dayanağı."
 
Stüdyo ilk projesini geliştirmeye başlamış. Projeye dair henüz bir detay bulunmuyor.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler